Kantoren Geuens

Nieuwe kantoorgebouw

Het nieuwe kantoorgebouw heeft een totale oppervlakte van 1440 m2 . Het heeft 4 etages van 360 m2.
De inkomhal situeert zich aan de zijkant in het midden van het gebouw. Hier bevindt zich de trappenhal en de lift.

Elke verdieping kan opgedeeld worden in 2 gescheiden kantoorruimten van elk 180 m2. De kantoorruimte van 180 m2 beschikt over een aparte sanitair en keukenruimte.

De keuze voor een afzonderlijke kantoorruimte van 180 m2 of 360 m2 is dus mogelijk. Wenst u een verdieping van 360 m2 te huren, bestaat de mogelijkheid het sanitair en keukengedeelte in overleg te herschikken, zodat u de totale oppervlakte optimaal kan benutten.

Rationeel energiegebruik

Het gebouw wordt gerealiseerd volgens strengere criteria dan de huidige EPB-normen. Dit zal ongetwijfeld een voordeel geven aan de potenti�le huurder. De energiefactuur zal beduidend lager zijn.
Tevens voorzien wij het kantoorgebouw van de meest energiezuinige technieken, zodat het verbruik van electriciteit tot een minimaal kan worden gereduceerd.

Kristalpark

Het �Kristalpark� biedt heel wat toekomstperspectieven door het feit dat de totale oppervlakte industriegrond maar liefst 1370 ha. groot is.
De keuze van de lokatie is gelegen op een hoogwaardig bedrijvenpark van ongeveer 15 ha., wat deel uit maakt van het grote geheel (1370 ha), vlak naast de N71.
Een ander belangrijk aandachtspunt is de strategische ligging met een buitengewone uitganspositie langs de Ijzeren Rijn. Dit terrein heeft onder meer een specifiek profiel, de functie van overslag en logistiek.
Het �Kristalpark� heeft een uniek karkater !!!